masajul suedez de relaxare

Masaj suedez

Masajul de intretinere si relaxare ( masajul suedez ), este cel mai frecvent si cel mai cunoscut tip de masaj în Occident. Daca este prima data cand apelezi la o sedinta de masaj, masajul suedez este cel mai bun pentru a începe. Masajul suedez dar si alte tipuri de masaj sunt efectuate de terapeuti in masaj special instruiti.

Masajul suedez este fundamentul pentru alte tipuri de masaj de Vest, incluzand masajul sportiv, masaj profund al tesutului si masajul insotit de aromoterapie. Acest tip de masaj se bazeaza pe conceptele occidentale de anatomie si fiziologie, spre deosebire de tipurile de masaj practicate in Asia. Cei mai multi terapeuti ofera sedinte de 50 sau 60 de minute de masaj, dar un masaj mai profund asupra tesutului dureaza intre 75 si 90 de minute, ceea ce confera terapeutului mai mult timp pentru a lucra tesutul muscular si sa obtina rezultate benefice.

Un masaj suedez poate fi lent si bland, sau viguros, în functie de stilul personal al terapeutului si ceea ce el sau ea încearca sa realizeze.

Daca aveti dureri pe diverse suprafete ale corpului, in special la spate, probabil veti avea nevoie de o serie de mai multe sedinte de masaj pentru a obtine rezultate.

Cum reactioneaza corpul în timpul unui masaj suedez?

Masaj de relaxareÎn timpul masajului suedez, terapeutul lubrifiaza pielea cu ulei de masaj si realizeaza diverse miscari. Aceste miscari încalzesc tesutul muscular si duc la eliberarea tensiunii din corp. Masajul suedez promoveaza relaxarea, printre alte beneficii de sanatate.

Înainte de masaj, terapeutul va va întreba despre orice leziuni sau alte probleme de sanatate de care acesta trebuie sa ia la cunostinta. Lucrurile pe care terapeutul trebuie sa le stie includ zone de durere, alergii, dar si conditia de sarcina. Va vor intreba deasemenea daca preferati o presiune mai usoara sau mai ferma. Daca sunteti bolnav cel mai bine este sa nu apelati la masaj.

Terapeutul va va da apoi instructiuni cum sa va întindeti pe masa ( pat, canapea ) cu fata în sus sau în jos, si sub protectia unui prosop timp in care acesta paraseste camera.

Factorul Nuditate

In timpul unui masaj suedez sunteti în general nud, acoperit de un prosop. Terapeutul va tine descoperita doar acea parte a corpului pe care el lucreaza la un moment dat. În cazul în care nuditatea va creeaza disconfort puteti pastra pe voi lenjeria intima sau orice alt articol vestimentar daca aceasta lasa libertate de miscare pe toate zonele ce vor fi masate.

>>>>>>> Citeste mai mult >>>>>>>

Tags: masaj | relaxare | domiciliu | anticelulitic | bucuresti

 

This template downloaded form free website templates