Servicii oferite si preturi

Preturi masaj la domiciliu! Masajul de intretinere si relaxare in Bucuresti

Preturi masaj la domiciliu! Masajul de intretinere si relaxare ( masajul suedez ), este cel mai frecvent si cel mai cunoscut tip de masaj în Occident. Daca este prima data cand apelezi la o sedinta de masaj, masajul suedez este cel mai bun pentru a începe. Masajul suedez dar si alte tipuri de masaj sunt efectuate de terapeuti in masaj special instruiti.

Masajul suedez este fundamentul pentru alte tipuri de masaj de Vest, incluzand masajul sportiv, masaj profund al tesutului si masajul insotit de aromoterapie. Acest tip de masaj se bazeaza pe conceptele occidentale de anatomie si fiziologie, spre deosebire de tipurile de masaj practicate in Asia. Cei mai multi terapeuti ofera sedinte de 50 sau 60 de minute de masaj, dar un masaj mai profund asupra tesutului dureaza intre 75 si 90 de minute, ceea ce confera terapeutului mai mult timp pentru a lucra tesutul muscular si sa obtina rezultate benefice.

Un masaj suedez poate fi lent si bland, sau viguros, în functie de stilul personal al terapeutului si ceea ce el sau ea încearca sa realizeze.

Daca aveti dureri pe diverse suprafete ale corpului, in special la spate, probabil veti avea nevoie de o serie de mai multe sedinte de masaj pentru a obtine rezultate.

Cum reactioneaza corpul în timpul unui masaj suedez?

În timpul masajului suedez, terapeutul lubrifiaza pielea cu ulei de masaj si realizeaza diverse miscari. Aceste miscari încalzesc tesutul muscular si duc la eliberarea tensiunii din corp. Masajul suedez promoveaza relaxarea, printre alte beneficii de sanatate. Înainte de masaj, terapeutul va va întreba despre orice leziuni sau alte probleme de sanatate de care acesta trebuie sa ia la cunostinta. Lucrurile pe care terapeutul trebuie sa le stie includ zone de durere, alergii, dar si conditia de sarcina. Va vor intreba deasemenea daca preferati o presiune mai usoara sau mai ferma. Daca sunteti bolnav cel mai bine este sa nu apelati la masaj. Terapeutul va va da apoi instructiuni cum sa va întindeti pe masa ( pat, canapea ) cu fata în sus sau în jos, si sub protectia unui prosop timp in care acesta paraseste camera.

Masaj la domiciliu Bucuresti. Factorul Nuditate

In timpul unui masaj suedez sunteti în general nud, acoperit de un prosop. Terapeutul va tine descoperita doar acea parte a corpului pe care el lucreaza la un moment dat. În cazul în care nuditatea va creeaza disconfort puteti pastra pe voi lenjeria intima sau orice alt articol vestimentar daca aceasta lasa libertate de miscare pe toate zonele ce vor fi masate.

De obicei sedinta de masaj se începe stand cu fata în jos. Terapeutul începe, în general, prin a lucra spatele, folosind diverse tehnici de masaj, care includ framantarea, frecarea, întindere.

Dupa ce termina cu masajul spatelui, terapeutul va incepe sa lucreze partea din spate a fiecarui picior. Dupa ce a terminat cu partea din spate terapeutul va va lasa intimitate pentru a va intoarce cu fata in sus si va va acoperii din nou cu prosopul. Urmeaza apoi masajul pe fata fiecarui picior, masajul mainilor, al gatului si umerilor.

Terapeutii lucreaza grupele de muschi in ordine diferita, toti avand propriul lor stil si tehnici de lucru. Daca sedinta dureaza doar 50 de minute, puteti cere terapeutului sa lucreze mai mult timp pe o anumita zona. Daca presiunea este prea usoara sau prea tare, deasemenea trebuie comunicat acest lucru maseurului pentru ca acesta sa adapteze miscarile. Masajul suedez include, de obicei, o presare mai profunda asupra unor regiuni cu tensiuni musculare specifice, dar daca doriti un masaj cu adevarat mai profund, cu metode de lucru mai intense si o presiune mai ferma, puteti apela la un maseur cu experienta in masaj profund asupra tesutului.

Masajul anticelulitic la domiciliu Bucuresti

Masajul anticelulitic corecteaza imperfectiunile suprafetei pielii si drept rezultat veti obtine o piele neteda, placuta la atingere dar si vizual, facand pielea sa arate tonifiata si radianta.

Masajul coapsei este eficient si nu neaparat dureros, masajul anti-celulita aduce beneficiarilor acestuia, un plus de sanatate si relaxare in acelasi timp, avand un efect benefic asupra frumusetii corpului.
Masajul anticelulitic se dovedeste capabil sa corecteze aspectele inestetice ale pielii.

Aplicarea regulata permite ca masele de grasime care cauzeaza celulita sa dispara. In acelasi timp, masajul strange pielea astfel ca aceasta va arata mai supla si mai ferma. Cu acest tip de masaj, oamenii nu vor avea nici o problema sa indeparteze grasimile inestetice încorporate în epiderma.
Masajul anticelulitic are ca scop de a reduce rata de celule grase continute în tesuturile pielii. Disolutia tesutului adipos va preveni formarea celulitei pe suprafata pielii.

Masajul anticelulita vine în mai multe tipuri, pacientul poate alege un masaj clasic (manual) sau masaj anticelulitic cu echipamente specializate.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre masajul anticelulitic facut manual de catre un maseur specializat:

Masajul facut in mod regulat ajuta la stoparea agresiunii asupra corpului de catre celulita.

Tehnica de masaj variaza în functie de rezultatul dorit. Cea mai simpla modalitate este urmatoare: se incepe masajul prin aplicarea unui produs anticelulitic ales în functie de tipul de celulita. Se maseaza zona tinta prin directionarea miscarilor în sus, pentru a trimite sangele catre inima.

Apoi se aseaza mâinile pe zona care urmeaza sa fie tratata si se fac frictiuni cu miscari circulare. Urmeaza apoi miscarea de framantare asupra suprafatei pielii, în scopul de a reorienta grasimile din tesuturi. Pentru un efect optim, fiecare sesiune de masaj anticelulita ar trebui sa dureze cel putin 15 minute.

Masajul de rulare este una dintre procedeele de masaj cele mai iubite de catre beneficiarii masajului anticelulitic. Aceasta miscare topeste grasimea blocata în tesutul pielii. În acelasi timp, masajul de rulare actioneaza microcirculatiei limfatice. În cadrul acestei actiuni, grasimile subtil externalizate sunt eliminate prin canalele naturale ale corpului. Pentru o mai buna îndepartare a acestor toxine, este recomandat sa se bea multa apa dupa sesiunile de masaj. Masajul trebuie facut aproximativ treizeci de minute si trebuie facut în mod regulat, pâna la disparitia celulitei.

Preturi masaj la domiciliu

Masajul reflexogen

Prin reflexologie se întelege o practica a medicinei alternative care consta în stimularea, folosind un masaj special sau atingând zone ale corpului numite puncte reflexe.
Prin zona reflexa se întelege un punct de pe suprafata corpului pe care, în conformitate cu teoriile reflexologilor, s-ar proiecta un anumit organ, situat din punct de vedere anatomic, departe de acel punct.

Actionând în aceste puncte ar exista șansa de a influenta pozitiv organul respectiv; pentru acest motiv, reflexoterapia intra în domeniul medicinei complementare și este considerata a fi o tehnica holistica de vindecare. Sustinatorii acestei practici pretind ca pot vindeca, de asemenea, anumite stari de spirit (stres, anxietate etc.) prin masaj. Teoriile reflexologice nu se reflecta în cunoștintele de anatomie și fiziologie moderne și nu avem confirmari experimentale de încredere efectuate în conformitate cu metodele știintifice.

Reflexoterapia este una dintre cele mai utilizate terapii alternative din Danemarca. Un studiu national din 2015 a aratat ca 26,4% din populatia daneza au folosit reflexoterapia, la un moment dat în viata și 8,1% au folosit reflexoterapie în anul precedent. Un studiu din Norvegia a aratat ca 5,6% din populatia Norvegiei în 2014, au folosit reflexoterapie în ultimele 12 luni.
În Regatul Unit, reflexoterapia este coordonata în mod voluntar de institutul CNHC. Solicitantii înregistrarii trebuie sa îndeplineasca standardele de competenta prezentate de profesie. Potrivit CNHC este orice persoana care practica voluntar reflexoterapia se pot descrie ca reflexoterapeuti. Multi dintre acestia promoveaza eficacitatea pe care o are reflexoterapia asupra corpului uman.
Reflexoterapeutii postuleaza ca blocarea unui câmp energetic, forta de viata invizibila, sau Qi, poate preveni vindecarea. Manipularea energia (Qi) este neacceptata de știinta; nu exista nici o dovada știintifica pentru existenta energiei vietii (Qi), „balanta energetica”, „structuri cristaline,” sau „alte cai”.
Cu toate acestea reflexoterapia este foarte populara in intreaga lume, si chiar daca nu are rezultate vindecatoare asa cum spun oamenii de stiinta, senzatia din timpul masajului este foarte placuta si relaxanta.