masajul anticelulitic

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic corecteaza imperfectiunile suprafetei pielii si drept rezultat veti obtine o piele neteda, placuta la atingere dar si vizual, facand pielea sa arate tonifiata si radianta.

Masajul coapsei este eficient si nu neaparat dureros, masajul anti-celulita aduce beneficiarilor acestuia, un plus de sanatate si relaxare in acelasi timp, avand un efect benefic asupra frumusetii corpului.
Masajul anticelulitic se dovedeste capabil sa corecteze aspectele inestetice ale pielii. Aplicarea regulata permite ca masele de grasime care cauzeaza celulita sa dispara. In acelasi timp, masajul strange pielea astfel ca aceasta va arata mai supla si mai ferma. Cu acest tip de masaj, oamenii nu vor avea nici o problema sa indeparteze grasimile inestetice încorporate în epiderma.
Masajul anticelulitic are ca scop de a reduce rata de celule grase continute în tesuturile pielii. Disolutia tesutului adipos va preveni formarea celulitei pe suprafata pielii.

Masajul anticelulita vine în mai multe tipuri, pacientul poate alege un masaj clasic (manual) sau masaj anticelulitic cu echipamente specializate.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre masajul anticelulitic facut manual de catre un maseur specializat:

Masaj efectuat regulatMasajul facut in mod regulat ajuta la stoparea agresiunii asupra corpului de catre celulita. Tehnica de masaj variaza în functie de rezultatul dorit. Cea mai simpla modalitate este urmatoare: se incepe masajul prin aplicarea unui produs anticelulitic ales în functie de tipul de celulita. Se maseaza zona tinta prin directionarea miscarilor în sus, pentru a trimite sangele catre inima. Apoi se aseaza mâinile pe zona care urmeaza sa fie tratata si se fac frictiuni cu miscari circulare. Urmeaza apoi miscarea de framantare asupra suprafatei pielii, în scopul de a reorienta grasimile din tesuturi. Pentru un efect optim, fiecare sesiune de masaj anticelulita ar trebui sa dureze cel putin 15 minute.

Masajul de rulare este una dintre procedeele de masaj cele mai iubite de catre beneficiarii masajului anticelulitic. Aceasta miscare topeste grasimea blocata în tesutul pielii. În acelasi timp, masajul de rulare actioneaza microcirculatiei limfatice. În cadrul acestei actiuni, grasimile subtil externalizate sunt eliminate prin canalele naturale ale corpului. Pentru o mai buna îndepartare a acestor toxine, este recomandat sa se bea multa apa dupa sesiunile de masaj. Masajul trebuie facut aproximativ treizeci de minute si trebuie facut în mod regulat, pâna la disparitia celulitei.

 

Tags: masaj | relaxare | domiciliu | anticelulitic | bucuresti

 

This template downloaded form free website templates