cum te simti cand beneficiezi de un masaj

Factorul decisiv aici este tipul de masaj de care beneficiati. Este important deasemenea sa comunicati cu terapeutul pentru ca acesta sa adapteze miscarile efectuate la nevoile voastre. Un alt lucru de luat in seama este cunostinta dumneavoastra despre ceea ce urmeaza terapeutul sa obtina prin masaj, pentru a va bucura din plin de aceasta experienta. În cele din urmă, pacientul ește cel care are control asupra presiunii aplicate de terapeut.

Masajul suedez este un masaj de bază, care este perfect pentru incepatori sau pentru cei care doresc un masaj mai delicat. Unul dintre obiectivele principale ale unui masaj suedez este de a relaxa corpul, dar, de asemenea, oxigenează sângele, ajută sistemul limfatic, elimina toxinele, imbunatateste circulatia si creste gama musculara si flexibilitate. Dacă aveți zone mai stricte în cazul în care doriți să o atenție mai mare asupra acestora, puteți cere cu siguranță acest lucru terapeutului.

Masajul profund de țesut este similar cu cel suedez, dar vă puteți aștepta la o presiune mai puternică și un accent mai mare pe eliberarea muschilor tensionati.

Terapeutul poate apela la tehnici care te pot face sa te simti inconfortabil si care pot provoca durere. Uneori, chiar și o presiune moderată asupra mușchilor foarte tensionati poate genera durere, deci este cu adevărat important să comunicati cu terapeutul in timpul masajului.

Începeți intotdeauna cu un masaj suedez.

De obicei, este mai bine să va familiarizati cu masajul (și terapeutul), pornind cu un masaj suedez. Pe masura ce corpul incepe sa se obisnuiasca la atingere, și să se relaxeze, s-ar putea sa simtiti nevoia unei presiuni mai profunda și modalități diferite de masaj, cum ar fi masajul sportiv, masaj cu pietre fierbinți.

Al doilea factor care afectează modul în care se simte masajul este terapeutul. Fiecare terapeut masseur are propriul stil. Un masaj suedez poate fi un masaj lent, liniștitor cu .....


>>>>>>> Citeste mai mult >>>>>>>


Tags: masaj | relaxare | domiciliu | anticelulitic | bucuresti

 

This template downloaded form free website templates