despre mine

Numele meu este Cristian Stefan si am urmat scoala de masaj Naturist Med din Bucuresti pe care am absolvit-o in anul 2010. Sunt specializat in masaj somatic de intretinere si relaxare, masaj anticelulitic si reflexoterapie.

Diploma masaj somatic

Acest certificat de initiere in masaj atesta competenta pe care am dobandit-o in masajul de intretinere si relaxare dar si in masaj anticelulitic. Msajul de intretinere si relaxare mai este cunoscut si ca masaj suedez.

Un masaj efectuat corect imbunatateste buna dispozitie, creste imunitatea, ajuta la buna circulatie a sangelui in organism si ofera o elasticitate crescuta pielii.

Daca nu ai mai beneficiat pana acum de un masaj facut de un profesionist este bine sa incepi cu masajul de intretinere si relaxare.

Diploma reflexoterapie

Acest certificat atesta comperenta pe care o am in a practica reflexoterapia. Terapia prin reflexoterapie este o metoda de diagnosticare si tratament sigura, neinvaziva, ce are in vedere echilibrarea si ameliorarea functiilor organismului, stimuland procesul natural de vindecare. Tratamentul prin masaj reflexogen este folosit pentru imbunatatirea starii generale de sanatate, ca si pentru tratarea unor afectiuni.

Reflexoterapia este o metoda de tratament complet inofensiva, fara efecte secundare nocive. Oricine se poate supune reflexoterapiei, de la copii foarte mici, pana la persoane in varsta.

date de contact

Daca doriti sa beneficiati de serviciile de masaj la domiciliu aveti mai multe posibilitati de a ma contacta:

Atentie: Ma deplasez doar la clientii care locuiesc in apropierea unei statii de metrou!
 

Tags: masaj | relaxare | domiciliu | anticelulitic | bucuresti

 

This template downloaded form free website templates